Saturday 8 October 2011

Uutta pukkaa porukkaan- laatikonavailua & faceuppailua

Mi-mi-mitä tämä tarkoittaa? Lukijoiden raja hipoo satasta, kiitos tuhannestimiljoonasti kaikille ♥

Torstaina postisetä jätti laatikkoon mukavia papereita, että voinpi hakea kamaa postista, kiitokset hälle. Viiden maissa kävin paketit noutamassa, mutta piti kärvistellä vielä muutama tunti käsityökerhossa (ompelua jne) kunnes pääsin illemmalla tutkimaan tarkemmin noiden mystisten sisältöä. Tässä illan kuvasatoa:

 
Tässä oli ensimmäinen visio hahmosta, hieman erilainen tuli kyllä, kuten loppua päin huomaatte...

 
Tämä otettu sielä ompelupaikassa, paketti ylsi yli puolen reiden, himopitkä siis.

 
Tällaiset tarttui mukaan (käsi kokoskaalahavainnollistushommelina)

 
Tällainen örvelö löytyi pienemmästä paketista, sitten suuremman kimppuun...


 
Paketti auki, jännää...

 
Tässä ekstrat mitä sain mukana, tuolla kuplamuovimuumion alla oli vielä peruukkikin, jota en tässä ollutkaan vielä huomannut.

 
Hiljalleen muumion kääröt alkoivat aueta.......

 
Tällainen sieltä tupsathi ^^ (vaatteita päällä siveellisyyden vuoksi)

 
Sitten koklailtiin laittaa nukkeparalle silmiä, se tosin näytti enimmäkseen tältä...

 
Tästä mekosta tykkään itse tosi paljon, pitäis varmaan näin talven tullessa koittaa neuloa lisää pukinetta hälle (:


 
Kokovertailua Pullipin kanssa. Pahoittelen muuten suuresti kuvien valoitusta, kello oli jotain kymmenen mutta innokasta nukkeilijaa ei voi pysäyttää! (Olihan Monankin ensikuvat otettu yöllä yhden-kahden maissa)



 
Sitten hylättiin toistaiseksi tuo painovoimaa uhkaava hattaratukka ja koklailtiin lisää tuota kylkiästukkaa. Tämäkin paita tosi kiva, alle pitää vaan laittaa jotain valkeaa kangasta tai toinen paita koska nippelit tunkee läpi......

 
Silmätkin niin taidokkaasti päähän tungettu että ei mitään rajaa... Kauniisti derppaa ja noi sinitarratkin irvistelee niin somasti tuolta sivusta </3



 
Tuon paidan tein hälle ompelukerhossa, muuten hyvät kaavat tein mutta pituutta saisi olla enemmänkin...

 
Joku tarvitsee jotain tuonne paidan alle >___>


 
Kilometrikoipi


 
Rajussa leikissä silmäkin vallan irtosi 9D

 
Tein tytölle eilen fleecetakin viileneviä iltoja varten. Kangasta meni kyllä yllättävän paljon!

 
Testailimme myöskin Amandan peruukkia



 
Sitten meikkailun pariin! Tässä onpi työpöytä ennen alooitusta. Kannattaa kerätä kaikki tarpeellinen heti alkuunsa, ettei sitten kesken kaikkea tarvitse lähteä etsiskelemään. HOX stabilot eivät kuulu meikkausvälineistööni, älä ikinä lähde niillä suttaamaan nukkesi naamaa! Suosittelen meikkailuun päivänvaloa, etenkin pastellit tykkää hämätä sävyään lampunvalossa.

 
Noniin noniin, kulmakarvoja tehty laimennetuilla akryylimaaleilla. Itselleni riittää kunhan ne on jotain sinnepäin, joskus jos yrittää liikaa niin OK muuttuukin vahingossa ihan karmeaksi ja joutuu alkamaan alusta. Sama homma rajausten kanssa, kun olen tyytyväinen niin paras lopettaa siihen etten möhli kaikkea :D Naamassa oli valmiiksi jo pinttynyttä blushia, lisäilin poskiin tosin hieman punaa. Maalasin myös nuo suun sivujen syvennykset.

 
Kun olet tyytyväinen niin ruiskaus lakkaa päälle. Itse käytän GW:n satin varnish- lakkaa, se ei ole ihan matta (koska sitä ei enää valmisteta), muttei myöskään kiiltävä, siltä väliltä.

 
Yay, pastellileikkien aika!! Rapsuttelin tarvitsemiani värejä paperilappuselle ja sekoittelin sopivia sävyjä siinä. Sitten vaan tupsuttelin niitä esim. kulmiin, poskiin, korviin, sieraimiin, huuliin jne.

 
Ta-daa! Lakkakerros vielä päälle pitämään kaiken kasassa. Lakka alkoi jotenkin valkoistua huulissa, onneksi se hävisi glossisuttaillessa.

 
Tässä onkin koko naama glosseineen päivineen! Glossien päälle ei enää lakkaa, muutenhan kok idea menee. Itse glossaan huulien lisäksi myös luomet ja kulmat, kukin tekee miten tykkää.

 
Nukke olikin yllättävän likainen. Asetonittoman kynsilakan kanssa lynssäilin glossien kuivuessa koko kropan niin pohtaaksi kuin suinkaan sainkin. Tässä kuvassa näkyy likaisessa kropassa tuo yksi puhdas raita ja kaikki röhnä mitä siitä vanulappuun tarttui ::D

 
Silmien kera- havainnollistus, ihan kivalta näyttää.

 
Aika sille mitä kovin vihaan, siis ripsille. Leikkaan sopivan pätkän ihan ihmisten ripsistä ja kiinnitän sen sitten liimalla luomeen. Kuulostaa helpolta, vai?

 
Ensin laitamme läpinäkyväksi kuivuvaa yleisliimaa (esim erikeeper) ripsinauhaan.

 
Tämän jälkeen on aika veren, hien ja kyynelten kun koitamme taistella ripset paikalleen. Kannattaa tökkiä niitä sinne joillain kepeillä ja pinseteillä, sormiin kun ne tuntuvat kovasti tykkäävän liimautua.

 
Aah, molemmat viimein pitkän taistelun ja kiroamisen jälkeen paikoillaan. Nappasin toisesta hieman ylimääräistä vielä tämän jälkeen, jotta silmät näyttäisivät hieman enemmän symmetrisiltä.

 
Halusin nukelle ehdottomasti hammasraon, joten näin se tehdään. Ei taikoja tai temppuja, vai pala paperia ja viiva. Se teipataan suun sisäpuolelle ja ta-daa.

 
Semmoinen. Tässä vaiheessa kauhean vanhan näköinen, toivottavasti muuttunee peruukin kera.

 
Silmillä. Tässä näkyy paremmin tuo soma hammasrakonen ::3

 
(Tarra: "Do not break") Pitkän taistelut jälkeen sain pään pysymään paikallaan ja peruukin kiinnitettyä. Tukka on siis dal Joujoun stock jonka nutturat avasin.


 


 
Joku tosiaan kaipaa uutta paitaa D: Mielellään paksumpaa kangasta.

 
Samanhta pikkuinen on ihan rääpäle tän jötikän rinnalla ;3;

 
Kiitän kauniisti itseni ja tytön puolesta!
Nyt tämä kaunokainen tarvitsee kovasti nimeä, ajattelin tehdä hänestä japskin, joten sen mukaan otan ehdotuksia vastaan! Ajattelin Mitsukia (täysikuu) tai Tsukikoa (eng. Moonchild, kuunlapsi, kunnianosoitus ylijumala Kerlille) mutta toki ideoita saa antaa! Haluaisin nimellä kuitenkin olevan joku merkitys, ei vain randon tavuja yhdisteltynä :D Ideoita kaipaa myös mahdolliseen sadan lukijan postaukseen.

Huomenna onkin edessä arvonnan voittajan julkistus, jännää ♥

21 comments:

  1. Kuinka paljon ripset ja peruukki tekevätkään x)
    Lopputulos on hurmaava~

    Onnea! Ja joo mäen keksi mtn nimiä..

    ReplyDelete
  2. Ooh , kuinka ihana hartsilapsi sinne kotiutuikaan!
    Meikkikin oli tehty todella taidokkaasti! *w*

    ReplyDelete
  3. Ihanaihanaihana!! Ensin miitissä oli Alice ja nyt sitten tämä neitokainen ~ >___< Otathan neidin mukaan seuraavaan hesamiittiin jookoo?~ ;3
    Nimiehdotuksia mulla ei ole mutta Mitsuki on kiva nimi :---D

    ReplyDelete
  4. Miten ihana ;__;
    Ihana meikki, ja hammasrako tekee omaperäisyyttä kokonaisuuteen. Tykkäilen kovasti :---).

    Mitsuki olis kyl kiva nimi^^.

    ReplyDelete
  5. Yhdyn muidenkin kommentoijien mielipiteisiin...
    Eli aivan ihana! *w* Meikki on tosi suloinen ja toi hammasrako tekee siitä vieläkin ihanamman >w< ♥

    ReplyDelete
  6. Koska arvontapostauksesi ratkeaa??

    ReplyDelete
  7. Oi kuinka ihana neitokainen teille tupsahtikaan! (:

    Faceuppaus varmaan parhaimpia koskaan näkemiäni (en mielistele!), ja Joujoun stock-peruukki sopii uskomattoman hyvin tytölle ! ♥

    Äärimmäisen suloinen nainen, Mitsuki olisi hyvä nimi hänelle~ (<--- itse omistan Tsukikon )

    ReplyDelete
  8. Keskeneräisenä näytti hassulta, mutta lopputulos on IHANA! love it. Arvonnan tulosta oottelen ~

    ReplyDelete
  9. Älyttömän söpö >____<
    Mitsuki sopisi oikein hyvin tytöllesi nimeksi.

    ReplyDelete
  10. Jopas tullut paljon kommentteja, ne lämmittävät aina mieltä joten kiitos hurjasti! Luultavasti hänestä tulee Mitsuki, mielestäni hän on enemmän sen näköinen (Moonchild hän on joka tapauksessa).

    Doll♥Lover, hän ei valitettavasti ole hartsinen, kyseessä on 60cm obitsu (vinyyliä hän siis on). Parhaillaan pistän rahoja säästöön jotta saisin pienen petitekokoisen hartsi-ihanuuden hommailtua ^^ (mielellään ennen kiinalaista uuttavuotta, silloin nuken tulo voi kestää puolikin vuotta...)

    Ja Arikajika, ajattelin ottaa typyn mukaan sunnuntain halloweenmiittiin, silloin paikalla on vähemmän populaa niin uskallan ottaa hänetkin :3 Ajattelin tosin tulla silloin miittailemaan ilman pullipalleroa eli obitsuvoimalla mennään.

    ReplyDelete
  11. Niin ja Anonyymille, kuten sanoin tuossa lopussa, tänään illemmalla tulee voittajanjulkistuspostaus joten pysykäähän kanavalla :D!

    ReplyDelete
  12. totean nyt toista kertaa et gretelille sopii mikä tahansa peruukki O___O sinänsä kätevää mut TAHTOO MILJOONA UUTTA PERUUKKIA HETINYT !! :p

    ReplyDelete
  13. Aa, niin suloinen obitsu-neiti että sulan! >3< Noi hampaat on rakkaus. Itken verta kun en tyttöstä pääse lauantai-miittiin näkemään. ;______;

    ReplyDelete
  14. ^Hänpäs tuleekin vain sunnuntaimiittiin kun en uskalla ottaa sinne suunnattoman ihmispaljouden keskellä >)

    Minä ja Mitsuki kiitämme u__u

    ReplyDelete
  15. Itken. Joku se vaan omistaa ihania nukkeja ja osaa kustomoida niitä... Ihana tyttönen! T^T

    ReplyDelete
  16. Onkos sillä mitään väliä mitä nuken naamaan työntää?
    Ja onko miään milä suosittelet että meikki tehdään?
    Jaja kuinkas sen saa pois??(siis ilman että nukelle käy jotain)

    ReplyDelete
  17. Böö:
    On väliä, hartsisissa ja pullipeissa sääntö on, ettei mitään missä on öljyä. Meikki kannattaa tehdä kuivapastelleilla (ei öljy!!), akvarellipuuväreillä, laimennetuilla akryylimaaleilla (katso, millä laimennat, itse käytän vettä), sopivilla lakoilla (Fantasiapeleissä myyjät tietävät, kunhan kerrot käyttötarkoituksen, myös tiimarin pikkuputelolakat käyvät). Ihmisten meikkejäkin voi käyttää, kunhan niissä ei ole öljyä (en kuitenkaan suosittele). Myös vesivärit sopivat.
    Putsaus isopropyylialkoholilla(apteekista), asetonittomalla (+öljyttömällä) kynsilakanpoistoaineella tai kuulemma myös jäänestoaine käy (?).

    ReplyDelete
  18. Onks samantha J-Dolls ? jos on niin minkä pitunen ? KAUNIS Mitsuki !!!

    ReplyDelete
  19. Mulla ei ole kuin Pullipeja sekä Obitsuja, Samantha kuuluu jälkimmäisiin. Pituutta löytyy vajaat 25cm, en ole tarkemmin mittaillut :>

    ReplyDelete
  20. Onko neitinen J-DOll?

    ReplyDelete