Saturday 16 March 2013

Cirque de poupée [Isadora]

(ps. toivottavasti otsikko on edes kutakuinkin oikein kirjoitettu) Ikivanha photoshoot, jonka kuvasin Ispestä ajat sitten, mutten ole muistanut julkaista. Ostin siis Prupaten stockit ja päätin sovittaa niitä pienelle punapäälleni. Kontrasti sinisten silmien ja kirkkaanpunaisen välillä on mielestäni aivan ihana ja muutenkin olen kutakuinkin tyytyväinen shoottin. :)

An ancient photoshoot I found form my laptop but apparently I have never published it. So I bought Prupate's stock outfit and wanted to try it for my little redhead. I love that contrast between her deep blue eyes and bright red and gotta say I really like this shoot. :)

 

Musiikki ei varsinaisesti liity tähän paitsi nimensä puolesta, mutta nätti kappale joten mikäs siinä.












Olen tosiaan muokannut mekkoa; irroitin toispuoleisen rusetin (jonka kaveri oli irronnut) ja tein siitä hiuskoristeen. Kuvia en ole milläänlailla muokannut, vaan kaikki on ihan valotuksen yms. ansiota, laatu nyt on mitä on, yllättävän hyvä jos ajattelee että millaisilla vehkeillä oikein kuvaan :D Joitain kuvia jouduin karsimaan, koska postausta kirjoittaessa keksin että hei, tästä tulee vaakatasoinen shootti, mutta koska tykkäsin erityisesti tuossa oikealla olevasta kuvasta, niin päätin sen lisätä tällälailla ekstrana mukaan.

I cut off that small bow and made a hair decoration. I haven't edited these pictures at all, for great colours I may thank the lovely light of mother nature. The quality isn't perfect, but since my cameras are kinda crappy, I am pretty impressed :D I had to say bye bye to some photos, becauseI wanted to keep it horizontal, but because I really like that pic on right so I added it as an extra and stuff.



Kiitän ja kuittaan :3 Ps. Huomenna on suuri pivä, pitkästä aikaa päätin hilata ruhoni miitinkiin n_n

6 comments:

  1. Ihana madame red :3. Oikein onnistunut shootti. Oonkin odotellut sulta lisää kuvia Isadorasta.

    Vaikka kuvissa olikin kohinaa, ei ite kuvat olleet mitenkään epäteräviä ainakaan liikaa. Kuvat on kokonaisuutena kuvakulmineen oikein kekseliäitä ja kauniita :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Kuvasin kännykällä ja jouduin pienentämään kuvia aika reippaasti joten laadulla ei kauheasti kehuta, mutta kiva jos pidätte. :3

      Delete
  2. Nice :__) Ihania kuvia, mutta ois yks pikkanen kysymys, jotta oliko skypen nimessäsi jotain merkkejä tj? Sillä löydän vain parsapojan Kazakstanista ÖWÖ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ole merkkejä tai muutakaan, mä olen se kazakstanilainen :----D

      Delete
    2. Sitten pahoittelen, nyt tuntuu tosi törkeältä ;n;

      Delete