Saturday 17 January 2015

Uusi vuosi - uudet kujeet


Kaikki tauon aikana tulleet kommentit luettu ja takaisin vastailtu! Monet olivat spekuloineet, minne ihmeeseen oikein katosin ja mitä minulle on oikein käynyt. En ole lopettanut bloggaamista, vaikka sitäkin oli veikattu. Kesäni olin Kiinassa, jossa ei mitkään Googlen alaiset sivustot (=blogger) toimi, joten en päässyt ollenkaan blogiin. Muutoin olenkin lähinnä opiskellut, sillä abivuosi kirjapinoineen vie yllättävän paljon aikaa.

Blogille onnistui jostain karttua 300 lukijaa, ja tapahtunutta ajattelin otsikon mukaisessa hengessä juhlistaa. Ensimmäisen Pullip-nukkeni sain kesällä 2009, joten pian harrastusta onkin tullut täyteen peräti 5½ vuotta! Olenkin oikeastaan koko "nuoruusikäni" siis nukkeillut, enkä ainakaan näillä näkymin ihan heti lopettamassa. Olisin halunnut juhlistaa tätä jollain spektaakkelimaisesti, mutta mikä olisikaan spektaakkelimaisempaa, kuin alkaa taas bloggaamaan? Valitettavasti joudutte kuvituksen puolesta tyytymään tällä kertaa näihin onnettomiin, puolisen vuotta sitten räpsimiini kesäisiin kuviin Nellasta ja ex-Envystä, joka etsii itselleen uutta, naamaan paremmin sopivaa nimeä.





























Kiinassa ei Pullipeja näkynyt lainkaan, mutta yhteen BJD-nukkeen törmäsin Shanghain kansallismuseossa! Nuken malli on ihan älyttömän tuttu ja nimi aivan kielen päällä, mutta sinne taitaa jäädäkin. Jos joku parempimuistinen osaisi tarkemmin sanoa kyseisen moldin nimen?
 Kiitos suuresti kaikille blogiani 2014 seuranneille, ja tervetuloa uudelle vuodelle ja uudelle luvulle blogin elämässä, jos näin kliseisesti voisi sanoa. Tarkoitus olisi joku päivä ehtiä vielä talvikuviakin nappailemaan, saa nähdä jääkö suunnitelmiin vai saisinko vietyä jopa toteutukseen asti :D

2 comments: