Monday 4 July 2011

Mitä tämä on?~

Jo 35 lukijaa? Erittäin suuret kiitokset kaikille! Tästä tulee tekstintäytteinen postaus, sillä ajattelin informoida + sattui pieni probleema x__x. Elikkätä kävin Englannissa ja Ranskassa (jonne lähden piakoin uudelleen), Amanda tosin jäi kotiin, minkä totesinkin hyväksi ajatukseksi sillä ulkomailla pikkuinen olisi ollut vain riesana. Löysin ehkä parhaan kaupan 4-evah ja ostin sieltä monen monta erilaista pientä hupparia, joista kuvia myöhemmin. Kun olin junassa matkalla Lontoosta Brightoniin niin todennäköisesti kamerani putosi taskustani sinne, joten hyvästit kaikki ihanaiset kuvat </3. Siksipä jatkossa kuvat ovat pitkälti kännylaatua (12 megapikseliä, ihan hyvä kamera jos vain osais kuvata).

Ajattelin jäädyttää toisen blogini, "Parsan matkassa" juuri sattuneesta syystä + ei riitä intoa sen pitämiseen. Niinpä voi kohdistaa enemmän aivokapasiteettia tälle blogille. Siksi nyt nukkekuvien seasta saattaa löytyä vähän muutakin, mutta silti 90% sisällöstä on nukkeaiheista.

Nyt, kuvia. Tässä Amanda mallaamassa ruudullista ja Nella Pandakuvioista huppariaan:








Kuvanlaatu kusee ja pahasti, valotus on syvältä ja sisäkuvia </3 Ihan siedettäviä jos olosuhteet otetaan huomioon.

En malta odottaa elokuuta, silloin tulee ainakin yksi uusi asukki tännepäin ♥

4 comments:

  1. Otan osaa kamerasi puolesta ;;A;; Ikävää.
    Hupparit ovat ihania, ne pukee tyttöjä... repesin ekalle kuvalle kun Nellalla sellanen kung-fu asento (Y)♥ Huff, odotan elokuuta kanssasi.. uudet asukit on aina kivoja P:

    ReplyDelete
  2. Uijuijui ihania huppareita *___*
    Ja otan osaa kamerasi puolesta ;_; Harmillista.

    ReplyDelete
  3. Löysitpä sä ihanan kaupan, molemmat hupparit on ihania *pöllii*.
    Voi kamera parkaa, otan myös osaa :<

    ReplyDelete
  4. Kiitos paljon suruni tukemisesta, eiköhän tämä tästä :< (eipä ehtinyt edes vuotta mulla olla)

    Huppareita tuli ostettua vähän liikaakin *köh* kun niitä oi niin monia erilaisia D::::: Annoin yhden kaverille synttärilahjaksi, hälläkin kun on varsin suloinen poika kotonaan :3

    LAURI: Enpä tajunnutkaan tuota asentoa ennen kuin siitä mainitsit, koitin vain saada nuken seisomaan pystyssä %D

    ReplyDelete