Nukkeprofiilit (Pullip)

Nukkeni "lajeittain":
Amanda (Pullip Craziia)
Nella (Pullip Barasuishou)
Isadora (Pullip Bloody Red Hood)
Freya (Pullip Miku Hatsune)
Alexandar (Taeyang Andrew)
Luca (Isul Mao)
Ronja (Dal Phoebe)
Reina (Dal Rin Kagamine)
Charlotte(Dal Materri)
Mona (Byul Dollte Porte Leroy)
Eloise (Byul Sarutobi Sasuke)

[coming soon] Unna (Pullip Make It Own), ??? (Pullip Make It Own)
Amanda


[Kuva tulossa]

Nimi:  Amanda Abigail

Saapunut: 14.8.2009 

Malli: Pullip Craziia (heinäkuu 2006)
Customit: Full custom

Ikä: pitäisi olla 16, mutta on henkisesti lapsen tasolla
Synttärit: 18.8.

Pituus: 173cm

Harratukset: Väittely, tyhmänrohkeilu ja hamstraaminenLuonne: Amanda on värikäs ja lapsenmielinen persoona, joka on pysyvästi jumiutunut uhmaikäänsä.  Rasavilli narsisti, joka saa tahtonsa läpi lähes aina ja viettää vapaa-aikansa mieluiten leikkien. Kuin Peter Pan, joka ei koskaan tule aikuistumaan ja manipuloiva kujeilija, joka on onnistunut luistamaan velvollisuuksistaan koko tähänastisen elämänsä. Amanda kärsii eräänlaisesta "prinsessasyndrooman" (公主病) muodosta.


Tausta: Koska Amanda on ensimmäinen ja "alkuperäinen" Pullipini, jonka taustoista en ole koko lähes 7 vuotisen "uran" aikana kertonut juuri mitään, olen suunnitellut toteuttavani joskus tulevaisuudessa kuvatarinan, jossa


Muuta:

-Amanda on vasenkätinen
-The Sims 2- pelin vannoutunut fani

-Likinäköinen
-Lucan isosisko"Hakuna matata!"AlexandarNimi:  Alexandar (Alex)
Saapunut:13.8.2010
Malli: Taeyang Andrew (helmikuu 2009)
Customit: Silmät vaihdettu Craziian stockeihin, peruukki vaihtelee stockin ja Dollmoren pörrön välillä

Ikä: 19
Synttärit: 12.7
Pituus: 188cm
Harratukset: Leipoo ja kokkailee paljon, Amandan kaitseminen sekä kirjallisuus
Luonne: 
Alex on ystävällinen ja suvaitsevainen kaikkien kaveri, joka maltillisesti pyrkii aina katsomaan asioita myös vastapuolen näkökulmasta. Hän toimii nukkehyllyn sovittelijana ja viisauden äänenä, sekä eräänlaisena äitihahmona, joka laittaa ruuan ja siivoilee paikat. Alex on myös lapsirakas ja päämäärätietoinen, hän suoriutuu askareistaan aina mallikkaasti, ja on välillä jopa liiankin täydellinen "kultapoju".

Tausta: Alex kasvoi aivan tavallisessa perheessä vanhempiensa, veljensä sekä viljakäärmeensä kanssa. Vanhemmat olivat suhteellisen välinpitämättömiä, joten yleensä vanhempi veli huolehti Alexista. Veli oli hänelle kaikki kaikessa, ja suorastaan suurin idoli. Kun veli eräänä marraskuisena yönä menehtyi auto-onnettomuudessa, Alex musertui täysin. Sen suurempia suunnittelematta hän päätti hylätä vanhempansa, nappasi käärmeensä mukaan ja lähti maasta. Kun Alex oli jo lähtenyt kotoaan, hänelle syntyi nuorempi sisar, Mona, jolle Alex nykyään toimii esimerkillisenä roolimallina parhaansa mukaan.

Muuta:
-"Hame päällä ilma kiertää"
-Pitää lifestyle blogia
-Brony

-Eläinrakas, mutta allerginen karvaisille otuksille
-Alexin idoli on Ted Allen
Nella

[Kuva tulossa]

Nimi:  Nella
Saapunut: 28.4.2011 
Malli: Pullip Barasuishou (heinäkuu 2007)
Customit: M-povinen SBH obitsu, peruukki

Ikä: Täytti tänä keväänä 17
Synttärit: 20.4.
Pituus:  178.5 cm
Harratukset: 

Luonne: Rauhallinen ja järkevä (useimmiten) äitimäinen hahmo, joka ei voi käsittää, miten Alex koskaan selvisi kahdestaan Amandan kanssa. Hän rakastaa kevättä, uuden alun symbolia, ja kesän merkkien tarkkailua. Nella pitää myös kovasti eläimistä, etenkin pörröisistä ja kilpikonnista. Hänellä ei ole sisaruksia, joten hän ei ole oppinut kunnolla riitelemään, siksi hän usein muiden kinatessa hermostuu, koittaa saada asioita puhuen selviksi ja epäonnistuttuaan menee milloin minnekin mököttämään. Nella on myös kovin siisti persoona, hän ei tosin itse koskaan ennen siivonnut, sillä kymmenpäinen palvelijajoukko teki sen hänen puolestaan.

Tausta: Nella on rikkaan perheen ainoa lapsi ja hänellä oli lähes täydellinen lapsuus. Hän asui isänsä ja äitipuolensa kanssa suuressa kartanossa ja heillä riitti lääniä vaikka kaikille kiinalaisille jakaa. Nella oli kuitenkin kovin yksinäinen, sillä hän vietti päivät vanhan lastenhoitajansa kanssa, joka myös toimi Nellan privaattiopettajana. Useimmiten hän soitteli viulua, maalasi tai makoili niityillä, saadakseen päivät kulumaan. Miten hän päätyi tänne apinalauman keskelle? Erittäin hyvä kysymys.

Muuta: 
-Saa joskus ihme kohtauksia
-Vihaa autoja, mopoja yms. kulkupelejä, mutta kunnon hevosrataskyyti kelpaa hälle aina
-Siivoilee usein, rentoutuu esim. tiskatessa
-Haikailee kovasti "sen oikean" perään

"An eye for an eye makes the whole world blind"
MonaNimi:  Mona "Blanche"
Saapunut: (Ostettu) 15.7
Malli: Dollte Porte Byul Leroy (Toukokuu 2011)
Customit: Obitsu (hybridi), peruukki Dollmoren pörrö

Ikä: 7-8
Synttärit: 14.7
Pituus: ~145 cm
Harratukset: -

Luonne: Kovin ujo ja hiljainen typykkä, kenties kielimuuristakin johtuen? Kovin utelias ja seurailee usein veljensä puuhia. Mona viihtyy hyvin yksinään tuijotellen kaukaisuuteen.

Tausta: Kun Alex oli jo jättänyt kotinsa, hän saikin tietämättään pikkusisaren, Monan. Kun perhe oli lomailemassa, niin vanhemmat unohtivat pienen tytön vaunuissaan Blanchen metroasemalle Pariisiin, ja koska vanhemmat eivät mitään maailman huolehtivaisimpia olleet niin he antoivat asian olla eivätkä tehneet elettäkään vauvansa löytämiseksi. Muuan pariskunta löysi vaunut ja etsi vanhempia pitkään, mutta koska eivät löytäneet heitä niin päättivät adoptoida tytön itselleen ja nimesivät hänet Blancheksi, löytöpaikan mukaan. Nyt Mona on löytänyt veljensä, ja tämä onkin hänelle suurin esikuva.


Muuta:
-Alexin pikkusisar
-Puhuu pääosin vain ranskaa, ei juurikaan taida suomen kieltä.
-Möllöttää

"It's nice to know that you were there, thanks for acting like you cared."RonjaNimi: Ronja, (entiseltä nimeltään Radojka)
Saapunut:19.10.
Malli: Dal Phoebe (helmikuu 20??)
Customit: Silmät on Coolcatin tummanruskeat

Ikä: 14
Synttärit: 31.10.
Pituus: ~160cm
Harratukset: -

Luonne: Ronja on määrätietoinen tyttö, jolla riittää nasevia kommentteja joka lähtöön. Hän ei ota haukuista nokkiinsa, vaan asettaa mieluummin vihollisen noloon asemaan. Ronjalla on kummallinen kyky manipuloida ihmisiä esittämällä pientä, somaa ja viatonta tyttöstä, jotta saisi heiltä mitä tarvitsee. Rankan menneisyytensä vuoksi hän on onnistunut kasvattamaan itselleen luodinkestävän henkisen suojamuurin, lisäksi hän on myös hyvin varautnut, etenkin uusien tuttavuuksien seurassa.

Tausta:  Ronja (silloinen Radojka) asui vanhempiensa sekä isosisarensa Isadoran kanssa Priboj'n kaupungissa suhteellisen rauhaisaa elämää. Sodan tultua alueelle, tyttöjen vanhemmat päättivät lähettää heidät turvaan lastenkotiin pohjoisempaan, heidän parastaan ajatellen. Lastenkodissa Isadora oli ujohkon Ronjan ainoa tukipilari, jonka varaan hän turvautui. Sisaruksen lähentyivät entisestään, ja olivat lähes erottamattomat, tilanteessa kuin tilanteessa. Pian lastenkoti kuitenkin lopetettiin, ja siskokset jouduttiin evakuoimaan uusiin sijaisperheisiin, sillä vanhempiin ei saatu enää yhteyttä. Isadora joutui Britteihin ja Ronja pääsi ottolapseksi serbialaiseen eliittiperheeseen. Materialismi ei kuitenkaan ikinä ollut tarpeeksi paikkaamaan sisaren menetyksen aiheuttamaa tyhjiötä Ronjan elämässä. Hyvästä hoidosta huolimatta Ronja ei kokenut kuuluvansa perheeseen, ja päätti karata. Salkkunsa kanssa hän lähti etsimään kauan sitten kadonnutta sisartaan, jalkaisin kulkien ja katujen kasvattina eläen.

Muuta: 
-Star Wars- fanaatikko
-Allerginen kalalle ja pahalle ruoalle
-Tervakeuhko :C

"Sometimes we must choose between what is RIGHT and what is EASY"
- Albus Dumbledore


LucaNimi:  Evan Lucius "Luca"
Saapunut: 21.12.
Malli: Isul Mao
Customit: Kulmia vahvistettu
Ikä: 14
Synttärit: 21.12.
Pituus: Alle 170cm
Harratukset: Kitaransoitto, posetus

Luonne: Luca on todella itsevarma nuori ja hurmaa kaikki charmillaan. Siinä missä Ronja pelaa näsäviisaudellaan niin Luca nolaa toisen kääntämällä haukkujan puheet heitä itseään vastaan. Yllättävän kieromielinen ja lahjaas poika osaa kuitenkin välillä olla herkkis kitarapoju. Vaikka Luca onkin yleensä aina reipas ja sanavalmis niin joissain tilanteessa saattaa häneltäkin kissa viedä kielen. Luca on melko musikaalinen (katusoittajanakin toiminut) hipsteri, joka häpeää sisaruksiaan.

Tausta: Luca on Amandan enemmän tai vähemmän ihana pikkuveli, joka on kotoisin sieltä samasta mistä siskonsakin, eli toisinsanoen kukaan ei tiedä mistä. Kun joku utelias tulee kotipaikkaa tiedustelemaan, niin vastaus on yleensä "FBI kielsi paljastamasta liikaa" tai jotain vastaavaa. Hän toimi ennen mm. katusoittajana mutta olemattomien varojen vähetessä ja siipeilijän elämään kyllästyessä hän päätti tulla siskonsa riesaksi. Luca toimi kotopuolessaan myös 'mies' mallina, hänen kuvillaan varustetut kalenterit koristavatkin jo monen teinitytön seiniä ;)

Muuta: 
-Linssilude
-Vaahtokarkit ♥

 Fidelity, Bravery, Integrity, ja pyh.


IsadoraNimi:  Isadora, "Ispe"
Saapunut: 18.3.2012
Malli: Pullip Bloody Red Hood
Customit: Uusi peruukki & chipit
Ikä: +20
Synttärit: 29.2.
Pituus: ~175cm
Harratukset: -

Luonne: Isadora on luonteeltaan melko vapaamielinen bailaaja joka viettää yönsä mieluiten keskustan kuhinassa. Hän rakastaa matkustelua ja haluaakin nähdä mahdollisimman paljon maailmaa ja kokeilla kaikkea, eihän sitä muuten voi tietää mistä pitää. Isadora tulee toimeen kaikkien kanssa ja jonkun piilevän kykynsä vuoksi hänestä lähes kaikki pitävät, niinpä riitatilanteiltakin usein vältytään. Jos kuitenkin jotain sanasotaa syntyy niin yleensä Isadora saa charmillaan vakuutettua kovimmankin kihon.

Tausta: 
  Kuten Ronja, niin myös Isadora muutti pois maastaan pommitusten alta ja hän joutui eroon sisarestaan ja perheestään. Siitä saakka aina 16 vuotiaaksi saakka hän asui Iso-Britanniassa sijaisperheessä mutta muutti omilleen opintojen perässä heti kuin perhe vain salli. Tämän lisäksi Isadora on asunut myös 1½ vuotta Pariisissa, ja on lomamatkoilla käynyt lähes joka mantereella.

Muuta: 
-Ronjan vanhempi sisar
-Pitää moottoripyöristä

"Freedom is just another word for nothing left to loose."


ReinaNimi:  Reina, "Rin"
Saapunut: (Ostettu) 11.6.2012
Malli: Dal Rin Kagamine
Customit: Uusi peruukki
Ikä: 13
Synttärit: 18.6.
Pituus: ~150cm
Harratukset: Ei varsinaisesti harratus, mutta Rin on käsistään taitava.

Luonne: Rin on ystävällinen kaikille ja hänen on joskus turhan vaikea sanoa ei. Hän on iloinen ja avulias muita kohtaan sekä pyrkii aina auttamaan muita ja piristämään heitä jos mieli on maassa. Tiukan kasvatuksen saaneena Rin ei osaa sanoa muista pahaa sanaa, vaan näkee jokaisessa jotain hyvää. Vaikka talon ex-ilopilleri Amanda ei aina oikein jaksa Rinin touhuista innostua ja pitääkin tätä "outona", niin tulevat he silti juttuun keskenään.

Tausta: 
  Rin on Ronjan luokalle tullut "vaihto-oppilas", joka asuu yhdessä isänsä kanssa. Rin ei osaa kieltä toistaiseksi vielä äidinkielitasolla, mutta puhuu kuitenkin ihan ymmärrettävästi, joskin takeltelee. Vaikka hän ja Ronja ovatkin lähestulkoon toistensa vastakohtia, niin tytöillä tuntui synkkaavan heti ja maailman hylkiö Ronjakin sai jonkun, jonka kanssa viettää aikaa kun oman siskon naama kyllästyttää. Vaikka päällepäin hän vaikuttaakin vain hieman omalaatuiselta persoonalla, kuoren alla piilee yllättäviäkin salaisuuksia...

Muuta: 
-Pitää My Little Ponyista
-Rakastaa erilaisia hattuja & päähineitä

"I  wish I was an octopus so I could hug 8 people at once"


Freya

[Kuva tulossa]


Nimi:  Freya
Saapunut: (ostettu) selvityksen alla :D
Malli: Pullip Hatsune Miku
Customit: Uusi peruukki
 
Ikä: Henkisesti iätön
Synttärit:
Pituus:
Harratukset: -

Luonne: -

Tausta: 
Selkenee pian...

Muuta: -


Eloise


Nimi:  Eloise
Saapunut: 20.3.2015
Malli: Byul Sarutobi Sasuke
Customit: 
Alahuuli on modattu pois, meikki by minä, peruukki Crobidollin mustanruskea laineileva 
Ikä: 9
Synttärit: 20.3.
Pituus: 152cm
Harratukset: -

Luonne: ?

Tausta: 
Tulossa

Muuta: 
-

CharlotteNimi:  Charlotte ("Charly")
Saapunut: Elokuu 2015
Malli: Dal Maretti
Customit: Lutsin mohairperuukki
Ikä: 12
Synttärit: ??
Pituus: 157cm
Harratukset: Klassinen musiikki ja maalaustaide

Luonne: Mielessään Charlotte elää yhä luokkayhteiskunnassa, ja täten myös kohtelee kanssaeläjiään sen mukaisesti. Vaatii teitittelyä, kunnioitusta ja etuuksia, pähkinänkuoressa Charlotte on kuin Amanda paremmilla käytöstavoilla varustettuna.

Tausta: Charlie koki muistinmenetyksen jälkeisen uudestisyntymisen. Tavallista pahempi kolaus koitui vanhan "minän" kohtaloksi ja sysäytti tytön parin vuosisadan takaiseen aikaan, jolloin monarkia ja luokkaerot yhä kukoistivat. Erot yhteiskunnassa ja arjessa ovat varsin suuret 1800-ja 2000-lukejen välillä ovatkin saaneet Charloten varsin hämilleen.


Muuta: -