Thursday, 6 April 2017

Matkanukke Lilja

Pullip Suomi viettää 10-vuotis juhlapäiväänsä vuonna 2017, ja sen kunniaksi foorumilla järjestettiin "matkanukkeprojekti", johon itsekin päätin osallistua, Matkanukkemme on malliltaan Pullip Yuri, ja nimeltään Lilja. Ideana siis on, että vuoden aikana nukke matkustaa harrastajalta toiselle, viettäen aina pari viikkoa jokaisen luona. Osallistujat heittävät kukin vuorollaan jonkinlaista vaatetta, peruukkia tai muuta roipetta sitten nuken matkaan, ja hänestä kirjoitellaan myös kuulumisia nuken omaan päiväkirjaan. Tämä postaus on kooste puuhailuistani Liljan kanssa, koska koin helpommaksi syytää kaiken yhteen könttään. 

Osana projektiin kuuluu photoshootit, jotka tyypillisesti on nappailtu joko omien nukkejen kanssa, tai joillain paikallisilla nähtävyyksillä. Omassa rupulähiössäni ei ole mitään betonibunkkereita eksoottisempaa, joten päätin ottaa Liljan mukaani Helsingin keskustaan (jossa siis satuin olemaan töissä). Innostuin muuten lainailemaan Liljalle omien nukkejeni peruukkeja, tykästyin etenkin tähän Sonan (full custom) punaiseen tukkaan. Pullip Yuri on kyllä todella muuntautumiskykyinen nukke! Mutta ennen kuin poikkean ihan liikaa aiheesta, niin tässäpä Lilja ja sumuinen sunnuntai Helsingissä:


Aleksanterinkadulla Keskuskadulla, taustalla Rautatieasemaa


 Kovin hiljaisella Esplanadilla

 Ja sitäkin hiljaisemmassa Espan puistossa

 Lilja & Havis Amanda

 Yritin saada kuvaan tuota taustalla vilkkuvaa ravintolalaivaa...

 Kauppatorilla kävi ihan mukavan napakka viima, niin en saanut kuin yhden räpsyn
En osannut valita lemppariani Senaatintorin kuvista, joten päädyin lataamaan kaikki kolme! :D

Vihdoin aurinkokin soi jälleen pilkistää, ja Lilja pääsi Naokon (Pullip Nina) kanssa keväiselle pyöräretkelle. Tälläkin kertaa lainaperuukissa.
 "Pöljä, älä hidastele koko ajan!"

 "E-en tajunnut miten tuuli nappaisi hameenhelmasta ajaessa..."

 "Olisinpa laittanut housut..."


Minulta sattui löytymään Yurin stock-asu jo entuudestaan, joten oli ihan pakko twinnata Lilja tannin customtyttöni Melonin kanssa, jolla on samankaltaista lempeyttä ilmeessäänsä.

Sellainen oli Liljan vierailu täällä luonani, hän onkin tällä hetkellä jo matkalla kohti Turkua seuraavaan majapaikkaansa. Superkiva projekti, ja suosittelen ehdottomasti vilkaisemaan edellistenkin osallistujien kuvat Pullip Suomen puolelta! ^^

No comments:

Post a Comment