Tuesday, 18 October 2011

Hei kaikille, minä täällä taas! Tässä postauksessa ei valitettavasti kuvia ole, koska minulla on erinäisiä uutisia kerrottavana. Ensiksikin, kuten huomaatte niin profiililistan jatkeeksi on tullut teaser, eli jotain joka näyttää vähän tulevasta ja mitä on edessä. Muokkaan sitä yhä paremmaksi ja viimeistelen sen kun nukke saapuu, siihen asti olkaat jännityksessä.

Sadan lukijan raja meni rikki, paljon haleja kaikille! Ensi postauksessa vastaan kysymyksiin, joita on jo ihan kivasti mutta lisää kaipailisin. Lisäksi tiedossa toivottavasti laatikonavailua sekä muutakin postia ++ kuvatarina (mikäli sen jaksan tehdä, ellen niin tuleepi toiste). Mikäli teillä on jotain muuta mitä haluaisitte, niin ideoita kehiin!

Hi everyone, it's me here again! No pics in this post (sorry .__.) because I got some "news". First, as you see there's a teaser in profile list. That's a tiny glimpse into the future but not everything. I'll finish it when the doll arrives, until that you just have to wait.

Finally 100 readers, thank you so much *hugs*! In next post I'll answer to your questions. I already have some but I want more, keep asking, everything about dolls or anything! Hopefully there's also a box opening and probably a picfic. If there's something else you want to that post, just tell me!

Loppuun vielä tosi random kuva, koska pelkkä tekstipostaus näyttää liian alastomalta...

Reunasta löytyy muuten äänestys ulkoasun värimaailmaan, tämä on ollut jo aika kauan kuitenkin. Jotain muuta- kohdan ehdotukset voi laittaa kommentteihin ^^

What colors would you like to see in this blog's new layout? Just leave a comment and vote~

No comments:

Post a Comment