Wednesday, 18 July 2012

Box opening & Isa's new wig

Noniin, nyt on aika vihdoin uusin nukkeni paljastaa ja sehän on... *rumpujen pärinää* Rin Kagamine! Tätä tuskin kukaan aavisti mun hankkivan, koska yleensähän hänet hankitaan pareittain Lenin kanssa. Meinasin ottaa molemmat kun niin laittoman edullisia kaikki nuket siellä olivat, mutta halusin vielä illemmalla käydä kaikkeen muuhun tuhlailemassa joten päätin hillitä himoni. Rinin valitsin sen aivan ihanan ja muuntautumiskykyisen ulkonäön vuoksi, nimittäin mikäli Vocaloidi kyllästyttää niin jo vaatteet vaihtamalla ilme muuttuu. Vocaloidin alunperin Japanista halusinkin ja kaupassa olin heti varma että "Juu tuon Miku LOLin otan!" mutta kun tutkailin muita Vocaloideja tarkemmin niin... Noh, tässä sitä nyt ollaan ^^ Itse en ainakaan päätöstä kadu :) Sen kummempaa hahmoa tai nimeä ei ole, joten nytpä hän on ihan pelkkä Rin. On ihan kiva kun nukke on pelkkä "kuori" jolloin ei tarvitse sitoutua tarkasti hahmoon, jolloin voi kuvailla paljon vapaammin.

So, it's finally time to reveal my newest doll and it is.... *drums* Rin Kagamine! I guess not many thought I bought her because usually you buy Rin with her brother Len. I was about to buy them both because all the dollies were so cheap but I decided to save my money and waste them later on Takeshita st. ^^ I chose Rin because her look is so portean and if I ever get bored with Vocaloid I can just change her clothes and it really makes a huge difference. My first plan was to buy a Vocaloid doll and my first love in the store was Miku LOL but after comprising it with other Vocaloids I fell in love with Rin and here I am now ^^ I like it how the doll so far has no character so I can take so many different kind of photoshoots. 

Seuraavaksi tässä PITÄISI olla video. Youtube ja Blogger hieman kenkkuilleet mutta toivotaan että näkyy:
Next you SHOULD have a video, Youtube & Blogger hate me but I hope this works.
Epäilen ettei toimi, joten mikäli häärimistäni tahtoo katsella niin TÄSSÄ linkki videoon.
If it's not working (as I expect) HERE is link to the video if you wanna see it.

Ja saman videon kuvia (+muita) paremmassa laadussa:
And video's pics (+others) in better quatily:
Hihii näitä on aina kiva näprätä :)

 Lovelovelove her face up, so natural ♥ Niin ihanan kuvauksellinen ja erilainen kuin Ronja. Nimestä en tosiaan osaa sanoa vielä mitään joten nyt hän on ihan vaan Rin.

So photogenic and different as Ronja. I have no idea about her name yet so now it shall be just Rin.

 Katsokaas kuka sai viimein peruukkinsa :) Kiharia stock- peruukkeja usein vältellään mutta sain edullisesti ja ei se nyt niin kamala ole joten miksipäs ei, näyttää Isadora ainakin enemmän itseltään.

Look who finaly got her wig :) They usually avoid curly stock- wigs but it was easy on the pocket and it's not that horrible so why not, at least Isadora looks more like herself now.

 Ajattelin että vaihdan hänelle joko stockit tai ostan tummanharmaat silmät, mutta sinisetkin ovat kyllä ihan kivat.

I was thinking changing to her stock chips or then I'll buy dark grey eyes, blue ones are also pretty though.

Ja yksi salamalla värien vuoksi / one with flash just for the colours.

Toivottavasti edes vähän tykkäsitte, nähkäämme seuraavassa postauksessa! :3
I hope you liked it even a bit, see you in the next posting! :3

Ja sitten ihan tiedotusasiaa; Laitoin jo viime postauksessa anonyymeille mahdollisuuden kommentteihin, mikäli joku haluaa välttämättä dissata eikä uskalla sanojensa takana seisoa, tai jollei vain satu Google- tiliä omistamaan. Negatiiviset kommentit ja risut ja kaikki ovat kyllä sallittuja, mutta ihan varmuuden vuoksi tästä lähtien otan käyttöön myös kommenttien valvonnan, eli toisinsanoen kaikki julkaistaan vasta hyväksyntäni jälkeen jotteivat anonyymit nyt ihan ala mitä sattuu sieltä suustaan suoltamaan. :)

13 comments:

 1. Voiiih, toi Rin on ihan tosisöpö, kateus iski,tahtoo! >u< Todella ihana! Ja toi punanen kihara peruukki on tosi söpö! ~ Sun nuket on tosi kauniitah~ Just ku pääsin Rin Kagamine-kuumeen yli, tuut pommittaa mua sillä D: Nyt mä taas haluan sen! >~< Kateellinen D:

  *Jenjen

  ReplyDelete
 2. äöäö, Rin 8DD En olis kyllä todellakaan arvannu ~
  Apuva, se on kyllä todella nätti Dal, en oo ees ennen tainu juurikaan huomioida koko nukkea tuon Vocaloid -olemuksen alta. Nuo huuleeet ♥

  Isan (...tuntuu tyhmälle sanoa noin ku oma nimi on Isa) peruukki taitaa olla SDCC American Batgirlin stock, vai? Sopii tosi hyvin. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo-o, kaveritkin koitti haastella että mikä sieltä tulis (heillekään en kertonut) ja ekana sanottiin että "No se ei ainakaan ole Rin tai Len" mutta niin ^^D Ja Batgirlin "suoristettu" peruukkipa hyvinkin.

   Delete
 3. OMGOMGOMG!<3 Sä sait gagamine rininnn~~ Å w Å Mä oisin halunnu et len, mut ei se mtn. >///////< Niin ihana ku olla ja voi, ja öäääää~~ nwn Kuolennn~ ^^

  ReplyDelete
 4. Rin Kagamine on kyllä suloisen näköinen. ^^ Itseltäni löytyy Taeyang Kaito.

  Ja Isadora näyttää oikein korealta neidiltä tuon uuden peruukkinsa kanssa.

  ReplyDelete
 5. Isadora näyttää enemmän itseltään~ Peruukki on sen Batgirlin? (ei muista oliko SDCC vai Wonder Festival...)
  Rin on niin suloinen, iski himo ostaa itsekin~ Nooh, saapa nähdä. Lisää kuvia. Ronjasta ja Rinista tahtoisin vertailukuvia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu Batgirlin peruukki on. Rin on kylä aivan ihana nukke ja ihan extempore itsekin hänet ostin :D Koitan mahd. pian ottaa noita vertailukuvie :) (itteni tuntien siihen voi kylä tovi vierähtää ^^')

   Delete
 6. Oooohhh <3<3<3 Rin on niin sulonen >.< Paketti on nätti, ja noi kuulokkeet ;_______; Et oo muute pitkään aikaan postaillut :) Kivaa nähdä siunki postailevan ^U^ Face-up on tosiaan tosi kiva, koska se ei oo mikään shokkimainen :3 Tykääään <3

  ReplyDelete
 7. Ihana Rin Kagamine dal ♥♥ Ja toi Isadoran peruukki on aivan ihana! ^.^
  Se sopii neidille tosi hyvin ja hän näyttää enemmän itseltään(:
  Toi Rinin paketti on niin söpö :33

  http://happydaydolls.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. Hieno uus nukke ja ihana toi uus peruukki kans :3

  ReplyDelete
 9. Oon lukenut blogiasi jo kauan, mutta liityin lukijaksi vasta nyt.
  Rin on ihana ♥ Isadorastakin tuli tosi nätti uuden peruukin myötä!

  ReplyDelete
 10. Kumpikin tytöistäsi on todella nättejä, onnea uudesta nukesta, Kagamine Rin on aivan ihana nukke ja Isadora on todella kaunis punaisella peruukilla. öwö

  Olisikos myös mahdollista saada lisää Yun [ ? ] kuvia lähiaikoina? ^^

  ReplyDelete
 11. Purrrr toi Rin on kyllä sulonen~ ;w;
  Ja Isadoran uusi peruukki sopii aivan yllättävän hyvin! :o Katoin eka et oot hommannu Batgirlin :-------D Nojuu. Mutta seuraavaa postausta odottelen n3n~~

  ReplyDelete