Wednesday, 29 August 2012

Amanda 3v. & box opening

8. elokuuta 2009, sain sähköpostiin varsin mukavia uutisia "Nukkenne on nyt shipattu". Tästä noin viikko eteenpäin pääsin vihdoin postiin hakemaan pakettia. Muistan, että satoi kaatamalla, mutta koska halusin postiin mahdollisimman nopeasti niin päätin pyrähtää sinne fillarilla. Kotona suunnilleen koko perhe tunki huoneeseeni seuraamaan tätä historiallista paketinavaamishetkeä. Juuri niin, tämä tarkoittaa että Amanda on ollut minulla jo reippaan 3 vuotta! Sen aikana tyttö onkin käynyt läpi jos jonkinlaista muodonmuutosta. Alkuperäinen suunnitelmani oli panna tähän kuvia matkan varrelta, mutta koska yht'äkkinen kiire yllätti niin nappasin vain kuvankaappauksen keskeneräisestä postauksesta ja päätin tehdä sen pohjalta tällaisen Paint- kollaasin. Kuvat eivät tosiaankaan ole aikajärjestyksessä (paitsi keskimmäinen tietysti uusin), mutta kaipa tuosta jotain käsitystä saa että missä ollaan menty ^^


8/8/2009 I received good news to my E-mail "Your doll has been shipped". About one week after that I finally went to get my packet from post office. I remember, that it was raining A LOT but I wanted to get my baby as soon as possible, no matter what so I went there by bike. Back home almost my whole family came to my room to watch this historical box-opening moment. That's right! Amanda has been here now for more than 3 years! During this she has gone through many makeovers. My original plan was to put here some pics from her journey but I had to leave so I just took a print screen and made this collage with MS Paint. They are not in any order (except the middle one is the newest)  but atleast you can have a sneak peak of what she has looked like.
Ja mikäs olisi parempi tapa juhila, kuin uusi nukke? Tämäkin paketti saapui jo joku viikko sitten (jollei ylikin) mutta nyt vasta sain aikaiseksi laittaa kuvia.

And what would be better way to celebrate than a new doll? This one arrived about week ago (or more) but I'll post the pics now.

 Hueee

 Paketti oli vahingoittunut ja siitä puuttui kokonaan toinen pääty D: Onneksi mukana oli kaikki mitä pitikin ja selvittiin pelkällä säikähdyksellä ^^

The box was damaged and it was missing the other end D: Thank god everything was in and i survived with just a little heart attack ^^

 Paljon pienempi kuin odotin :0

Much smaller than I expected :0

 Derp <3

 "Umm... Päästäisitkö ulos?"

"Umm... Would you let me out please?"


 Fingers ♥

 Toes ♥

 Äijä oli kunnon spagetti :l Kiristin pikaisesti nukkea jotta pysyisi edes kasassa vähän paremmin ^^

He was sooo spaghetti :l I re-stringed him  quickly so he would stay in positions little better ^^

 Tuli tällä peruukilla, ei ihan pojun tyyliin

He came with this wig, not really his style

 SE ISTUU :0

IT CAN SIT :0

 Kokeilin ruskeaa pörröperuukkia. Vähän ehkä turhan kylmä sävy :/

Tried this brown fur wig. Maybe bit too cold shade :/

 Ei oikeen tykännyt istua...

Sitting wasn't really his thing....
 Eka seisottamiyritys :D

First time standing :D Blonde


 Ronja ^^Lähikuvaa meikistä

Face up closeup


Meikillä, Mitsukin silmillä (+vaatteilla) sekä peruukilla

With face up, Mitsuki's eyes (+clothes) and wig

Omat romut ovat jo saapuneet muuten vielä ole saanut aikaiseksi kuvattua niissä :3 Mutta SD-pojan vaatteita pitäisi vielä saada hommailtua. Nimi on vielä harkinnan alla, pari vahvaa ehdokasta tosin on ^^ Persoona on kuitenkin kutakuinkin hanskassa.

His own stuff has already arrived but I'm too lazy to take pics (>.<). I still need to buy some SD boys' clothes. Name is under construction but I do have couple possible options ^^ But yeah, his personality is already almost complete.

7 comments:

 1. Wou, kaikki kuvat näytti siltä, että jokaisessa olisi ollut aivan eri nukke! uwu"

  ReplyDelete
 2. Uiuiui mikä poitsu~
  Ihana sixbäk ~ Minäkin tahdon tuollaisen ää ;A;

  ReplyDelete
 3. Hmmh harmi ettei pidempää postausta Amandalle pyhitetty :O Mutta onnea kumminkin, 3 vuotta on hyvä saavutus ja nättihän tyttö on. Uniikkikin. Muistan pitkälti Amandan eri vaiheita, joten ei yksi ainokainen kuvakollaasi loppujen lopuksi haittaa. Niin ja onnea uudesta pojasta, hienon näköinen.

  ReplyDelete
 4. Oih <3
  Olet saanut ihanan pojan! Niin komia ja söpö x)) Ronjakin on suloinen tuolla peruukilla! :}

  ~ nukkeilut.blogspot.com ~

  ReplyDelete
 5. Onpas Amanda ollut sulla kauan, mun esikoinen ei ole ollut täällä vielä vuottakaan! Komean herran olet muuten sinne saanut, onnea!

  ReplyDelete
 6. Kiitos paljon kaikille ^^
  LAURI; Tarkoitus oli panna postaukseen kaikkia noita pikkukuvia, mutta koska Blogger ei jostain syystä pitänyt ajatuksesta niin nappasin kuvankaappauksen siitä kuvanlataushommelista (selkeät selitykset) ja tein kollaasin :>
  Mafiakatti; Melko äkkiähän tuo kolmivuotinen on mennytkin, itsekin vähän yllätyin :D Toivottavasti vielä monta hyvää vuotta edessä ^^

  Poju kanssa kiittelee, nimi vielä vähän hakusessa mutta eiköhän se kohta tule. Oma peruukki & simmulitkin tulleet niin näyttää jo itseltään ~

  ReplyDelete
 7. Onnea kolmivuotiaalle <3 <3 <3 On neidille paljon muutoksia tapahtunut. Tällaisia on mukava katsella, kun näkee hahmon hurjan kehityksen perusnukesta omaksi uniikisi yksilökseen.

  Ihana poikanen on talouteen tullut <3 Mikä on malli? Jotenkin todella ihastuttava kasvomuotti (erityisesti tuo nenä <3)ja kroppa näyttää hyvältä. Toivottavasti herrasta nähdään paljon kuvia tulevaisuudessa ;)

  ReplyDelete