Saturday, 12 October 2013

Two new wigs

Kuten viime postauksessa lupasin, nyt siis kuvia parista uudesta peruukista~
As I promised in last blog post, here some pics of couple new wigs~


Tässä myös lähikuvaa Venuksen meikistä. Samanmalliseen peruukkiin törmäsin Lady Nancyn blogissa, ja ihastuin kiharapehkoon oitis. Vaikka mulla jo yksi ruskea kiharapää onkin, niin päädyin silti suklaanruskeaan väriin nähtyäni tämän Hartsilasten kauppapaikalla myynnissä. Ihanan pörheä ja sopii mielestäni kuin valettu! Tummensin hieman tytön kulmakarvoja, kenties vielä hiukan vaaleat mutta taidan jättää tällaisiksi.

Here some close-up of Venus's face up. I saw a similar wig in another blog and instantly fell in love. One day I saw someone selling this wig on a forum and decided to buy this sweet chocolate curly splendor. So fluffy and adorable, suits her very well in my opinion~ I made her brows little darker, still too light but I was thinking about leaving them like so.


Little Derpingston. Ned sai uuden, silmäpussikkaamman meikin ja tummemman sävyiset puskat. Uusi peruukki on Crobidollin suklaanruskea (taas) hieman parturoitu pörrö, ja aivan ihana. Poju näyttää niin ihanan sieniseltä ja väsyneeltä itseltään! Vielä vähän jotain vaatetta kaipailisi, koska meillä ei ole kuin hametta ja mekkoa jotka ovat hänen egolleen ihan liikaa, joten pitäisi kaivaa ompelukone esiin ja tehdä jotain jolla vähän peittää ihoa. Kulmat ovat aika tummat, mutta toisaalta mitä paksumpi, sen parempi eikös?

Oh my little Mr. Derpingston. Ned got new face up as well, with darker brow bushes and bigger eye bags. His new wig is chocolate (again...) fur from Crobidoll, and it is so fancy. He looks so high and tired, just as I like I wanted. Still missing clothes since I only have dresses and skirts which are too much for his huge ego, but maybe one day I will make something for him. Brows are quite dark but the thicker the better, right?

Tässäpäs näitä. Olen molempien nukkejen nassuihin ja muihin nyt suht tyytyväinen, mutta mitäs te tykkäätte ja tuumitte? Onko toivetta ketä shoottailisin seuraavaksi?

3 comments:

 1. Kaunis tuo peruukkimalli on ruskeanakin :). Oma on vähän tönkkö vielä, osa kuiduista ei asetu normaalisti alas vaan jää levynä sojottamaan sivusuunnassa :D.

  Hartsimiekkosesi näyttää miehekkäältä :). Nuo kulmakarvat pukevat häntä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitän! Vähän sama ongelma tuon peruukin kanssa täälläkin, mutta neiti on nyt kökkinyt pipo päässä pari päivää, josko se vähän asettelisi kuituja paremmin :D

   Delete
 2. Nätti peruukki tosiaan, ihanan pörröinen ja tuollainen luonnonlapsi -tyylinen. :3 Kummatkin nuket ovat mun mielestä tosi nättejä, vaikkeivät ihan minun tyylisiä olekkaan; en ole sitten yhtään hartsi bjd tai blythe -ihminen, vaikka kaikkien muiden kuvia niistä onkin kiva ihailla. c:

  > dandelion-doll.blogspot.fi

  ReplyDelete