Monday, 25 April 2011

The very first moment~

Hola ^^~

Täällä kirjoittelee toistaiseksi 14- vuotias nukkeharrastaja, joka on keskittynyt pääsääntöisesti Pullip- perheen rakkauspakkauksiin. Harrastuksiin kuuluu ompelu (pääasiassa vaatteiden), valokuvaus, piirtäminen, nuket, dataus (köh) sekä kaikkea muuta tällaista epävirallista. Kulutan paljon jääteetä, mutta myös muumitikkarit ovat ahkerassa käytössä. Pukeudun yleensä niihin kuteisiin mitkä ekana käteen kaapista osuvat, eli värit harvemmin ovat kovinkaan mietittyjä. Myö oon 172 cm pitkä, hiukset piloilla monien värjäysten vuoksi, mutta luonnollisesti vaaleat (kuten tälläkin hetkellä). Simmut on tommoset vihertävänlsiset ja niin edespäin. Siinä nyt pienoinen esittelytekstin tapainen itsestäni :3 Tämä on itseasiassa kolmas blogini, ennestään löytyy lifestyle Parsan matkassa sekä sims tarinani Lc Rhen. En muuten tiedä, mikä on "nukkeyliannostus" englanniksi, joten yhdistin sanat "doll" ja "overdose". Miten typerältä se kuulostaakin, pidän siitä :-----|

Nukeista vielä, silmätikkuja löytyy kaikenkaikkiaan kolme; Pullip, Taeyang sekä pikkuobitsu. Haaveina on niin monta nukkea että niihin ei kahden käden sormet riitä, mm. Pullip Lunatic Queen, Dal Kanaria, Taeyang Raiki jnejne. Omista pallopäistäni voisin nyt hieman kertoa. Kotoa löytyy siis Amanda (myös Ampeksi kutsuttu), joka on kokocustomoitu OOAK (one of a kind) Pullip Craziia, joka saapui tänne öäöä elokuussa 2009. Miesvaltaa urheasti ylläpitää Taeyang Andrew nimeltään Alexandar, tuttavallisemmin ihan vaan pelkkä Alex, Ansku tai vastaavaa. Hänellä ei muutoksia ole muuten, paitsi että silmät on vaihdettu Cool Catin tummanruskeisiin. Neljäs pallopää on tulossa viikon sisällä, jänskättää mimmoinen povipommi sieltä tupsahtaa.

Ah se tunne kun on kuvannut suuresti ja huomaa ettei kamerassa ollutkaan muistikorttia x___x Tässä nyt kumminkin pari pienoista räpsäisyä mussukoistani:
Alex ei nyt ollut oikein kuvauksellisella tuulella, Amanda on enemmän se meidän Linssilude ;)
Täytyy selvästi vielä treenata kuvaamisen puoleen, sillä vaikka kaikkeni näihin kuviin panostin, niin... Ei kehuttavaa jälkeä. Tahtoo järkkärin.

Siinä se, avauspostaus. Toivon, että jos vähänkin kolahti, niin klikkaisit tuosta sievästä nappulasta yläpalkissa ja rupeaisit lukijaksi, sillä en kirjoita blogia vain itselleni, vaan tahdon jakaa sen myös muillekin :) Niin, ja jos tulee 50 mittartiin, saatan pitää ehkä jonkun arvonnantyylisen ^___^ ?

Parsa kiittää ja kumartaa~

1 comment:

  1. Heijj!
    Rupeen lukiaks, voisikko säki mun? Täs linkki:
    http://aliceandthefunland.blogspot.com/

    ReplyDelete