Tuesday, 13 September 2011

Blogipostaus bloggaajasta

Aiheita ja toiveita tuli kovin vähän, mutta tässäpä kuitenkin jotain faktaa itsestäni. Tyhjää täynnä oleva postaus mutta lukekoot ketä kiinnostaa. Alkakaamme laukkuni sisällöllä, vaikkei siinä juurikaan mitään kummosempaa ole :3

 
Laukkua en viitsinyt tähän hätään kuvailla, koska niitä mulla o käytössä miljoona, vaihtelevat tyylin mukaan.
Täältä löytyy: DS & laturi, sontsa, liimapuikko, aurinkolasit, bussi&metrolippuja, kyniä & kumi, lompakko, purkkaa sekä avaimet.

Missä minä, siellä DS. Yleensä pelailen Animal Crossingia, mutta myös Sims kulkee matkassa mukana.

Lyijykynissä on Paavo Pesusienen somat silmät. Yleensä mulla on penaalikin mukana mutta nyt se on teillä tietmättömillä, sniff.

Tässä näkyypi mun ihQt lego- avaimenperät. Klooli & tuo alien on Tanskasta, Darth Vaderin ostin Brightonista. Liikkeen (neitimäinen mies) myyjä jopa kehui visaani ja pyysi  jopa (toisen neitimies) kaverinsakin sitä pällistelemään :D. Anteeksi pimeä kuva, mutta valossa alienin paita näytti kokovalkealta ;_;

Liikennöintivälinelippuja julkisiin. Noi pienet valkoset on Pariisin metrolippuja ja toi isompi palasina oleva on Brightonin paikallisbussin kausikortti. Tuossa pitäis olla semmoinen yläkaitalekin mutta pähän evin sen pois jo heti kun sain lapun käsiini :D. Tollaset hervottoman kokoset pahviläpyskät on muuten epäkäytännöllisimpiä bussilippuja joihin oon törmännyt.

Aurikolasit on Primarkista, maksoivat peräti punnan ^^D

Sitten huoneeseen... Se on aina pommin jäljiltä, joten mitäpä sitä totuutta kaunistelemaan. 

 
(Kallista päätäsi 90º oikealle) Kun ovesta astutaan sisään niin vastassa odottaa.... Kasa. Kasasta löytyy mm. huppari, saksia, kankaita, Alex sekä sukka. Kuten huomaa niin on ompeluhommat meneillään 8D

Oikealle katsottaessa odottaa lipasto, jonka päällä mm. Hello Kitty & mikkihiirihanskat. Sieltä löytyypi myös Monster High- nukkeja sekä sateenkaariniittivyö (+juliste :3)

Siitä käännytään 45º vasemmalle ja törmätään sänkyyn. Sängyn viereisiltä seiniltä löytyy julisteita vähän laidasta laitaan. Sängyllä on muuten aina 2 tyynyä & peittöa yllätysyövieraita varten, tervetuloa vaan.

Kun jatkamme kääntymistä vasemmalle, huomaamme kirjoituspöydän. Tuon pyöydän ääressä  vietänkin suurimman osan vapaa-ajastani; dataillen, ommellen, syöden jne.

 Sitten siitä vierestä löytyykin hylly, jonka yläosa näkyy tässä. Ylimmältä hyllyltä löytyy kortteja, matkamuistonukkeja yms. sälää, sen alapuolelta löytyy kynsilakkoja, Sam ja vähän kaikenlaista :D Keskihyllyllä onpi nukkejen koti (paitsi että Alex lattialla & Nella iskällä). Tuo hylly on oivallinen laskutila, joten yleensä siihen kertyy ajan ittaan ties mitä.
 Alaosa, eli kirjoja, levyjä, lehtiä, kansioita jne. tylsää. Tuo kerä toisiksialimmaisella hyllyllä on muuten Monan stock- tukka :D

 Sängyltäpäin otettu kuva tuosta lipastosta & kaapinovesta. Huomatkaa upea Granu- juliste 9D
 Ikkunan eessä mulla roikkuu discopalo ja hirnyrkki, koristetarkoituksessa lähinnä ^^
 Työpöydän juliste & kynäpurkkeja
 Koruteline
 Mulla on ihan liian vähän pistorasioita :'C (tuo jakohommelikaan ei auta, koska se aina plumpsahtaa ulos reiästä)
Raamattu on mulla hyllyssä lähinnä siksi, koska minne muuallekaan sen tunkisi? Huomatkaa btw mun suunnattoman suuri 3 kappaleen levykokoelmani.

Lopuksi 2 randomkuvaa mun jaloista:


Tähän on hyvä lopettaa :D. Aika turha postaus tuli, mutta minusta on ihan kiva että tiedätte vähän mimmonen tyyppi täällä ruudun takana kirjottelee. Seuraavaa postausta mietin hurjasti, mutta koska 70 lukijaa pamahti rikki (kiitos siitä♥) ja koska arvontaa äänestyksessäkin toivottiin niin yllättävästi ajattelin pitää Giveawayn. Nyt pitää vaan keksiä, että mä siihen pakettiin oikein laitan, mutta sepä jääkööt sitten ensi kertaan...

6 comments:

 1. Sun huone näyttää niin samanlaiselta ko mun huone ko olin sun ikänen, ihanan nostalgista. Mulla ei tosin ollu julisteita vaan tulostettuja kuvia, eikä myöskään ompelukonetta. Eikä mun huoneen lattiaa näkyny tavaroilta.

  Tuon kumin naama on priceless, nauroin sille jo ekassa kuvassa. :DD

  ReplyDelete
 2. sulla on ihana huone, mun huone on IHAN erilainen =D ja Ihana tuo sateenkaari noissa tennareissa =0

  ReplyDelete
 3. Ihana huone, eikä edes sekainen. Oma huoneeni on kamalammassa kunnossa. Mutta kuitenkin...Mistä hankit tuon Hirnyrkin? Oletko tuttavuukissa Voldu-sedän kanssa, vai mistä noita saa?

  ReplyDelete
 4. Hihi, kiitos kaikille. Nyt on huone siivottu ja näyttää kyllä kauhean kolkolta, pieni roju siellä täällä luo mukavasti kodikkuutta.

  Rozalie; ostin hirnyrkin kun kävin vierailulla Oxfordissa siellä, missä osa Pottereita on kuvattu (mm. suuri sali & porraskohtauksia). Ostin myös ajankääntäjän, mutta se taitanee olla laatikossa :d

  ReplyDelete
 5. OwO, jännää että oot käyny Harry Potterin kulissien takana tai silleen. :D
  Mikä on hirnyrkki, saanen kysyä? >xD
  Jotenkin liittyy HP:eehen eikös...? :DD

  ReplyDelete
 6. Hirnyrkki: Voldemortin sielunpalanen :D

  Olihan se jännää eikä maksanut kuin about 20 euroa tuo reissu, ihan mahtava paikka! (mä mm. kierin lattioilla ja melkein kiipeilin lyhtypylväissä)

  ReplyDelete