Monday, 5 September 2011

Tämä on tosi tarttuva täytepostaus...

Päätin lopettaa otsikkolonkerot, pitkän päälle käyvät tylsiksi. Postauksella ei varsinaista päätarkoitusta ole, kunhan löpisen. Sisältääpi myös paljon kuvia siitä sun tästä, katsokaa ja nauttikaa!

Tartuinpa viimein sukkapuikkoihin ja neuloin pinkin pipon Monalle, ei se kummoinen ole mutta jotain päänlämmikettä talveksi kuitenkin ^^ Tarkoitus olisi lisätä vielä tupsu tuonne päähän, muuten on aika tylsän näköinen. Kavennukset ja silmukkamäärät hatusta vedetty ja sen varmaan huomaa Nyt kuvatodisteita siitä, että minä todella neuloin vapaaehtoisesti:

 
Reunassa joustoneuletta, muuten sileää. 
Sitten ihan random räpsyjä kun kokeilin Monalle Baran stock- lettiä


 

Hui, mulla taitaa olla Mona-kuume menoillaan kun joka postaus tuppaa sisältämään kuvia hänestä 8D

 
Nappasimpas heistä ryhmiksen :) Amanda ei kyllä yleensä tuollaisia vaatteita käytä, sattuivatpa tarttumaan vaan ekana kouraan. Kaikki ovat selkeästi hyvin innostuneita kamerasta...


 
Alex pikkuinen joka on vallan huomiotta jäänyt :C


 
Tähän väliin ihan aiheeseen liittymätön kuva kynsistäni (: Lakkasin ne pari päivää sitten tällälailla. Alla on H&M:n lilaa lakkaa (surkea, väri imeytyy kynteen), sen päällä valkeaa IsaDoran grafitilakkaa ja sen päällä vielä lisänä glitteriä (+ alus-, päällys- yms. lakat). Revin nuo kyllä pois tänään koulussa, nyt kynsissä on jotain rävelöjä konad- pandoja.

 
Nella: Mitä me oikein odotamme?
Amanda: Ja kauanko? Mulla on paljon uskollisia faneja jotka kaipaavat mua!
Alex: Malttakaa nyt, ottakaa oppia Monasta joka istuu noin kiltisti hiljaa paikallaan...

 
Missä hän oikein viipyy?


 
*Kiikun kaakun*

 
Mitä me oikein odotamme?

Tosiaan, mitä he odottavatkaan? Vinkkinä, hankinnan alla (maksua odotellessa) on kolme nukkea B) 

Vilkaiskaas muuten Nowhere Dolls'in huikea arvonta, upeita palkintoja luvassa voittajalle n___n
Blogiin pääset klikkaamalla tästä (tai kuvasta, ihan miten vaan ^^)!

Ensi postauksesta ajattelin, että se voisi kertoa minusta, koska blogihan kertoo usein paljon bloggaajasta itsestään. Koska meillä on nuket valokeilassa niin nyt ajattelin vähän tuoda esiin itseänikin. Siispä nyt teillä on mahdollisuus tietää minusta melkein mitä tahansa ikinä tahdottekaan, vippailkaas kommentteihin kysymyksiä (mitä enemmän, sen parempi!), ehdotuksia, toiveita yms. Esittelisinkö laukkuni sisältöä, kynsilakkojani (hui miten jännää 8D) vai mitä? Videonkin voisin tehdä mikäli uskaltaisin ^^'. Estradi on teidän (toistaiseksi...)!

Kiitän ja kumarran ♥

2 comments:

  1. Esitteles vaikkapa se laukkusi sisältö ja ööh en keksi. >.< Huonees? Tai vaatekaappis tai sitten kerro jotain kivaa ittestäs tai jotain. Eeh tiedän, olen hyvä keksimään näitä. .______.

    ReplyDelete
  2. Mullaki on Manakuume, ensimmäisen Byulin kun sai niin ei voinu ko rakastua. Mona on aivan ihana myös, todella kaunis meikki ja tummat silmät. <3

    Mää haluaisin esittelyn sun huoneesta tai lempivaatteista.

    ReplyDelete