Monday, 4 June 2012

Tänään koitin räpsiä vähän lisää uusinta tyttöstä. Nukessa on omat haasteensa sillä näillä on Blythejen tapaan kiiltävä naama. Jos on liikaa valoa niin naama kiiltelee kuin öljytty mutta mikäli valoa ei ole tarpeeksi niin kuvasta tulee samea ja rakeinen.

Today I decided to take some more photos of my new girl. This doll's bigger challenge is her face because it's shiny as Blyhes' face. If there's too much light the face gleams like oiled but if there isn't enough light the picture will be bad. 


 Ompelin Yunille shortsihaalarin ja siihen sopivan rusetin niin typy sai muutakin vaatetta. Kätevää muuten kun samalla kaavalla saa tehtyä vaatteita niin Pullipille, petite- BJD:lle sekä Tangkoulle. Kuvat voisivat olla parempiakin ainakin tarkennuksen puolesta


Kuvat voisivat olla parempiakin ainakin tarkennuksen puolesta mutta ainakin valotus on etenkin vikassa kohdillaan. Lyhyestä virsi kaunis ja tämä ei ollut kuin lyhykäinen kuvapostaus :>

Bah-Byye~

10 comments:

 1. Yuni on kyllä tosi nätti :3 ♥ Ja ihana shortsihaalari >w<

  ReplyDelete
 2. Hirmukaunis. Taidan itsekin hankkia Tangkoun joku kaunis päivä. <:

  ReplyDelete
 3. No hyvä kun osaan nimenki kirjottaa :'D YUN! Sori sähläykseni n.n

  ReplyDelete
 4. onnea! huipusti ommeltu asu <3

  ReplyDelete
 5. Waauu, ihana tyttelin shootit <33 ^^ Ja noi haalarit on toodella suloiset :DDD

  ReplyDelete
 6. Neiti on kyllä kieltämättä ihana♥
  Ja hyviähän nuo kuvat olivat o3o"

  ReplyDelete
 7. Olen kelaillut Tangkou-kuviasi edestakaisin ja täytyy myöntää että olen enemmän kuin melko ihastunut. Näillä on enemmän luonnetta kuin Pullipeilla. Kauheasti samaa aeennetta kuin vaikka Blytheissä. Voisin kyllä ihan oikeasti miettiä tällaisen hankkimista.

  ReplyDelete
 8. Yuni on _syötävän_ suloinen QAQ ;n;

  ReplyDelete
 9. Joo nuken nimihän on ihan virallisesti Yun, mutta suomen kielessä outoine taivutuksineen vääntyy Yuniksi, eli en suutu vaikka käyttäisikin nimeä Yuni. Näissä sanoissa jutuissa on monasti tullut ongelmia muidenkin nukkejen nimien kanssa kun ei taivutuksesta voi nimeä aina päätellä :D (oma nimeni kuuluu samaan kastiin ja rippijuhlissa kun kakkuun oli laitettu nimi niin sepäs olikin ihan väärin kirjoitettu, jess)

  Kiitos haalarikehuistakin, tuo on kyllä ihan sikahelppo kaava ja jos aikaa sekä intoa riittäisi niin tekisin noita varmaan miljoonat. Kangasta ja somisteita muuttamalla saa helposti vaihtelua aikaan.

  Itsekin heti oston jäälkeen mietin että mitäköhän kettua tuli nyt tilatuksi, kotona kun pääsi vihdoin itse lääppimään ja leikkimään niin huomasi miten potentiaalisia nuket todellisuudessa ovatkaan. Vaikka kroppa ei se kaikkein vääntyväisin olekaan niin saa silläkin nyt sentään jotain elävyyttä aikaan.

  Kiitos paljon kaikille ^^

  ReplyDelete