Tuesday, 23 August 2016

My name is Ethel
Minulle kotiutui maanantaina uusi pallopää, kun nappasin itselleni Helsingistä Pullip Ddalgin. Kyseinen malli on ihanan monipuolinen ja muuntautumiskykyinen, ja en muistanutkaan, miten herkullisen pinkit nuo luomet ovat! Omani sai nimekseen Ethel Downton Abbey -maratonin jälkimainingeissa, ja nimi tuntuu istuvan tytölle oikein mukavasti. En malttanut odottaa kotiinpääsyyn asti, joten nappasin neidistä samantien muutamat kuvat Kampissa, ennen kuin kipitin bussiini. :3  Nukke oli edullinen, koska sillä on kasvoillaan runsaasti naarmuja, joita minun täytyy vielä koittaa putsailla pois. Kuvista sitä ei kunnolla onneksi näe, mutta Ethelin kasvot ovat täynnä kuin pieniä "haavoja" :0 Tässä vielä edustavaa lähikuvaa noista pahimmista naarmuista:

I picked up Pullip Ddalgi from Helsinki on Monday. She is such a versatile model! And those eyelids are just delicious <3 She got the name Ethel, after my marathon of Downton Abbey. Seems to fit her nicely. I couldn't wait until I got home, so I took some quick pics in central Helsinki before catching my bus. Unfortunately, her face is quite scratchy. It's (luckily) hard to see from pictures, but Ethel's face if full of small "cuts", I will try clean them later. Here is one fabulous pic, where you can see her worst marks:

Virheistään huolimatta aivan yli-ihana nugetti, en malta odottaakaan, että millainen neiti hänestä kuoriutuu <3

Despite her flaws, she is absolutely gorgeous <3 Can't wait to see, how she will turn out! ^^

5 comments:

 1. Oih, Ethel on nätti♡
  Ddalgi on mun yksi unelmanukeista^^
  Ja superihanat nuo Ethelin päällä olevat vaatteet, mäkin haluun;3
  Kurkkaathan?
  beautyofbeingsmall.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Ethelin vaatteet ovat alunperin aivan ihanan Littlelenien kädenjälkeä

   Delete
 2. Oih, ihana Ethel♡
  Ddalgi on yksi mun unelmanukeista^^
  Ja superihanat nuo Ethelin päällä olevat vaatteet, mäkin haluun;3
  Kurkkaathan?
  beautyofbeingsmall.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Siis, miten ihana! Ymmärrän että nappasit hänet, niin olisin myös itse tehnyt! :) Naarmut ei näy kuvissa, jos ei joku sormella osoita tai ota oikein lähikuvaa. Nimi sopii mukavasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää jolta nuken nappasi kertoi saaneen lukuisia kyselyitä Ddalgista, mutta onneksi olin itse pää kolmentena jalkana rynnännyt jo varaamaan sitä itselleni. xD Ja naarmut eivät kuvissa onneksi haittaa ollenkaan, koitin putsailla yhtä varovasti vanupuikolla, mutta se onnistui jotenkin nappaamaan mukaansa poskipunaa... Joten täytyy vain oppia rakastaamaan tyttöä virheineen. :D

   Delete