Saturday, 13 August 2016

Puputyttö

Instan puolella oon joitakin teaserkuvia esitellyt tästä pikkuisesta, mutta nyt hän on vihdoin valmis! Ensimmäinen full custom Dalini ikinä, joten kaikenlainen palaute on tervetullutta.


My first ever full custom Dal, Bunnie! I hope you like her, all feedback is welcome~ I also took some comparison pictures with unmodified Dal, so you could see how her nose and mouth was changed. All text is in Finnish, but I wish you enjoy the pictures anyway :)

 Lähtökohtana oli tavallinen, paljas Dal make it own kit

 Ennen meikkiä neiti pääsi veitsen alle. Näkyvin kaiverrus on nuo nököhampaat, mutta lisäksi hän sai myös uuden nenän, sekä erittäin vienon hymyn.

 Illan pimeydessä napattu kuva juuri meikin jälkeen, kun testailin erilaisia silmiä. Pisamat tein ihan uudella tekniikalla, jota en ennen ollut kokeillut. Mitäs pidätte?

 Ja tässä pieni ulkonäkö- ja identiteettikriisin kynsissä kärsivä puputyttöni! Peruukki on Charlien vanha, silmiksi kokeilin nyt aluksi tuollaisia karamellinruskeita teddychippejä.

 Pikkuinen shoutti tähän väliin; Nukkeen otin reippaasti vaikutteita nukkeidoliltani Tiinalta (IG @tiinavanhatupa), jonka upeita tuotoksia olen ihastellut vuosikausia. Tykkään kovasti hänen luonnollisista ja persoonallisista nukkecustomeistaan, ja jotain sen tyylistä lähdin tavoittelemaan ilman sen kummoisempia suunnitelmia.
 Huonosti valottunut vertailukuva Ponyn kanssa. Näistä näkee etenkin tuon nenän hienoisen muutoksen. Uusi nenä on latteampi, leveämpi ja tuollainen nappinenä. Myös sieraimet saivat kevyttä pyöristystä.Hän ei ole täydellinen, mutta kelpaa minulle tuollaisenaan. Ainoa, mikä tytöltä puuttuu, on nimi... Projektivaiheessa hän oli "Bunnie" (koska nuo köh, talttahampaat), joka tuntuu kyllä melko vakiintuneelta nyt tyttöselle.
Samassa lähetyksessä sain myös pitkään odottamani Mio-Isulin, jonka customointi ei inspiroi yhtään... Taidan jättää nuken vaan pakettiinsa ja heittää kaapinpohjalle odottelemaan parempia päiviä ^^

9 comments:

 1. Oii, tosi söppänä tämä Bunnie <3
  Toivottavasti koittaa pian sekin päivä, kun näemme myös Isulin meikkien kera ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Isul on meikattu, ja Instagramin (@svenjadolls) puolella se onkin jo vilahtanut ;>

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Ihanan persoonallinen ja onnistunut kustomi! Minkälaisia työkaluja käytit, oliko tuo muovi 'pehmeää' vai 'kovaa' työstää? Kiinnostaisi kovasti kokeilla...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Muovi on todella pehmeää ja ohutta. Työkaluina oli pieni talttapääruuvineisseli, sekä viila ja hiekkapaperia. Kannattaa vähän väliä valoa vasten katsoa naamaa, niin ettei vahingossa puhkaise reikää muovista läpi.

   Delete
 4. Todella ihana tyttö:3 Oot kyllä sairaan taitava customoimaan!

  Kurkkaisitko? :) : angelspullip.blogspot.fi

  ReplyDelete